fbpx

LYSTHUS FRA 20 M2 

 

Lysthuset er et modulbyggeri. En enkel modul er 20m2 og er identisk med modulet på LystHusBåden. Du bestemmer selv størrelsen på dit lysthus, billedet ovenfor er et hus på 60m2 med status som helårsbebyggelse og er sat sammen af 3 moduler. Konceptet er udviklet over mange år, igennem tidligere byggeprojekter.

Lysthuset har både stående (faste) og gående (oplukkelige) glaspartier med 3 lags lavenergi termoruder, som facade hele vejen rundt. Efter 2021 reglerne for varmetabsberegning, bliver ydermurene tit over 50 cm tykke, men i Lysthuset nøjes vi med 15 cm tykkelse i form af glaspartierne. Dermed giver det maksimal udnyttelse af indvendige m2, da ejendomsværdiskat betales af udvendige m2.

Med ren glasfacade bliver Lysthuset åbent, lyst og integreret med naturen omkring. For solafskærmning og overophedning har Lysthuset stort udhæng og flere skyde skodder, som også fungerer som afskærmning for privatlivet. Der kan derudover vælges tonet, spejlrefleks eller sandblæst glas på f.eks. badeværelse og soveværelse.

Lysthusets grundmodul er et præfabrikeret modul hus på 20 m2 med 12 m2 overdækket veranda. Den leveres/transporteres på en blokvogn og opsættes på skruefundering, svævende over terræn.

Den nu godkendte skruefundering har mange fordele: Vi undgår forundersøgelser for oldtidsfund og geotekniske jordbundsundersøgelser. Ligeledes kan vi undlade den nu lovkrævende radonspær. Huset bliver fri for fugt, da det er hævet over jorden. Vi ødelægger ikke det naturlige terræn, som man er nødsaget til, ved traditionel beton fundament.

Her sparrer vi tid, penge og skåner naturen.

Dæk og tag er udført af højisoleret PIR stål sandwichs elementer. Alt indvendigt; gulv, loft og skillevægge udført i CLT massiv træelementer, for det sundeste indeklima.

 

Plantegninger – Opstalter

Her kan du se hvordan 3 moduler kan kobles sammen til 60 m2 bolig og 36 m2 overdækket veranda.

Tryk på tegningen og PDF filer med tegninger vil åbne sig.

Kontakt os for pris.